Tags: diy-guitar kit, tuner, telecaster guitar kit, electric guitar kit, pickguard st, encore guitar-dele, aroma diffuse, guitar solid top, pickguard, cobre guitar-dele.

kr62.42 kr90.47
  • På lager
  • w919


  • Model-Nummer: -
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


FLERE GUITAR VÆRKTØJER:Kom med 1pc guitar tuner & 1stk guitar capo & 1stk Plekter Holder & 1stk guitar restringing værktøj 3 i 1(guitar streng winder guitar string cutter pin-puller bygget i ) & 5pcs smuk guitar picks, for Guitar, Bas, Ukulele osv.

HØJ PRÆCIS TUNER: Høj præcise registrerings-og følsomme vibrationer tuner klip, batteri inkluderet, ingen baggrundsstøj,lyse stort LCD-display, der er let at læse.Godt for relevant for en bred vifte af miljøer, der er designet til Guitar, Kromatisk, Bas, Violin, Ukulele osv.

3 I 1 GUITAR RESTRING KIT:Guitar cutter & guitar winder & guitar pin-puller er indbygget, med ergonomisk og af høj kvalitet, design, det gør string udskiftninger hurtigere og lettere, det kan bruges til Guitar, Bas, Violin, Ukulele, Banjo, Mandolin osv.

NEMT BRUGES CAPO:Hurtigt og nemt udgivet og re-placeret med én hånd uden at forstyrre tuning, den stærke foråret handling klemmer den fast på plads, der er egnet til Guitar, Ukulele, Banjo, Bas, Mandolin osv.

Hvordan til at tune ind på:

1. Få den tilstand, klar til tuner, hvad du ønsker.

2. Klip tuner på dit instrument, justere tuner for bedste betragtningsvinkel.

3. Tuneren vises venligst navn og nøjagtighed, når du spiller på instrumentet.Hvis indikatoren peger til venstre, bemærk er hjemme; hvis indikatoren peger rettigheder, tonen er skarp; den note, der vises i displayet, hvis-indikatoren forbliver lodret og sn i grøn.

Capo:

1. Velegnet til Guitar, Ukulele, Banjo, Bas, Mandolin.

2. Lavet af fly-kvalitet aluminium, med silikone puder, spring-action-greb.

3. Capo stramme strenge, og ikke mere at ærgre sig buzz, rustfrit stål foråret med interne hukommelse, for at give styrke og træthed modstand, det sætter lige nok pres på Instrumentet.

4. Med silikone puder, kan det beskytte din dyrebare guitar fra nogen ridser eller dae.

5. Hurtigt og nemt udgivelser og re-positioner med den ene hånd uden at forstyrre tuning, den stærke foråret handling klemmer den fast på plads.

Farve: Sort

Materiale: ABS

Pakkens Indhold:

1 * Guitar Tuner

1 * Guitar Capo

1 * String Winder

1 * Plekter Indehaver

5 * Guitar Picks (Løb Farve)

Bemærk: Løb farve, ikke acceptere den angivne farve.

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om tracking nummer opdatering: Hvis dit tracking nummer er ingen logistik oplysninger, som tusindvis af pakker, der sendes til udlandet, logistik virksomheder ikke opdatere logistik oplysninger, bedes du kontakte os første gang, bedes du Venligst ikke direkte åbne tvist.Vi er den første tid for dig at løse!Tidspunkt for forsendelse:

Alle produkter vi kan for shipping inden for 5~8 hverdage, om vi normalt er i henhold til kundernes ordrer tid til pakning og forsendelse, er vi nødt til omhyggeligt at kontrollere kvaliteten af varerne forud til Skibet, Så tag dig tid til at håndteres.Leveringstid: på Grund af force majeure faktorer: orkaner, voldsomme regnskyl påvirke flyvninger.Fører til logistik forsinkelser.Vi er ærlige sælgere, vil ikke lade dig lide noget tab.Giv den logistikvirksomhed en lille forarbejdning tid, vi venter på pakken at nå til din side.Hvis din logistik oplysninger, der ankommer på det lokale posthus: Hvis den lokale post kontor tager ikke kontakte dig, bedes du kontakte dit lokale postkontor så hurtigt som muligt at få din pakke.Ellers overarbejde modtagelse af pakker, det lokale posthus vil returnere din pakke, konsekvenserne af selv-ansvar.Beskyttelse tiden løber ud: Når vi er færdige med at tidspunktet for overførslen, hvis produktet beskyttelse periode, der løber ud, kan du forlænge produktets beskyttelse periode af dig selv, eller kontakt os, bedes Du må ikke åbne tvisten direkte.Told:

Når du modtager varerne, hvis der er problemer, bedes du kontakte os og ikke direkte åbne tvist.Vi lover, at vi vil give dig en tilfreds løsning, efter at vi har bekræftet det.Vi vil også give dig en positiv evaluering.Vi oprigtigt opfordre dig til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating (DSR) af 5 Stjerner .Når du viser din godt billede på vores feedback område, du sendte besked fortæl os, det næste bestilling kontakt mig, vil blive yderligere overraskelser.

Q: Hvordan kan spore min pakke?A: Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne) Q: Som en detail-eller engroshandel at tilbyde engros-pris, hvis jeg masser af elementer?A: hvis du har brug for at købe masser af varer på samme tid, bedes du venligst kontakte mig først.jeg vil tilbyde dig konkurrencedygtige engros pris .Q: Hvordan Kan jeg betale min ordre?A: www.carpunkt.dk understøtter Visa, MasterCard, Maestre Debit Card, Western Union, bankoverførsel via bank.

Hvis varerne er beskadiget,skal vi blive kontaktet inden for 24 timer efter modtagelsen.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager varen (forkert, beskadiget, defekt eller vare der ikke er som beskrevet), kan du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.For nogen personlige årsager (vælg en modvilje eller behøver jeg ikke at dette produkt længere),Tilbage shipping oplader vil være købers ansvar.Vi vil ikke acceptere nogen elementer med lugt(parfume.røg,ect.) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer