Tags: blomst graphic tee, body træning, epson patron 7720, baofeng headset, ciss til epson, wf3620, death grips shirt, 50 års fødselsdag indretning, 27xl epson, blækpatron epson wf.

kr58.29
 • På lager
 • w803


 • Funktion: Kompatibel
 • farve: Y
 • Type: blækpatron
 • Model-Nummer: t2711
 • Farvet: Ja
 • Bulk Pakning: Ja
 • Patron Status: Fuld
 • Mærke: BLÆK MÅDE
 • Kompatible Mærker: Epson


5PCS 1BK+1 SÆT kompatibel blækpatron for T2711XL-T2714XL for WorkForce WF-3620 WF-3640 WF-7110 WF-7620 WF-7610 Alt-i-én Printer

Gratis Forsendelse

Produkt Type

EP Kompatibel Blækpatron Sæt

t2711-t2714

I prisen

Emner

2 x pakke kompatibel patron(32ML) T2711 Sort

1 x pakke kompatibel patron(17ML) T2712 Cyan

1 x pakke compatiblecartridge (17ML) T2713 Magenta

1 x pakke co mpatible patron(17ML) T2714 Gul

Kompatible Modeller WF-3620DWF WF-3640DTWF WF-7110DTW WF-7610DWF WF-7620DTWF

Blæk Type

Farvestofbaseret blæk

Pakke

plastpose + uden boks

(sælges i individuelt forseglede pakker )

Den hvide boks, neutral farve max, Kunde eget mærke boks er også til rådighed,

venligst forlade mig en besked.Prisen er forskellig!

Bland ordrer i samme serie accepteret.Blækpatron koder sejre, samtidig med at købe.

Alle billeder, der er udgivet, er kun til din reference.BEDES DU VENLIGST OPLYSE MIG PATRON KODEN PÅ DIN PRNTER SAMTIDIG MED AT KØBE.

Hvordan til at Bruge Kompatible Blæk til Epson-Printere?

1. Tænd printeren, og vent, indtil det foregår gennem sin opsætning, proces og printer hoved stopper med at bevæge sig.

2. Tryk på "Setup" knappen på printeren kontrol pad.Navigere gennem menuen, indtil du har fremhævet den "Vedligeholdelse".Vælg "Vedligeholdelse" og vælg derefter "Blæk erstatning."

3. Til åbn printerens låg fuldt ud til at få adgang til printeren indvendigt, og løft derefter kassetten dække for at få adgang til printer patroner.

4. Tryk på den lille tap på enden af den blækpatron, du ønsker at udskifte med en kompatibel blækpatron, og træk patronen fra kassetteholderen.Bemærk placeringen af patronen, når du fjerner den.

5. Fjern den lille plast sikkerhed-fanen i bunden af kompatibel blækpatron, og så glider den ind i kassetteholderen.Sørg for, at det er orienteret i samme retning som den fjernede patron.Den lille el-chip på udgangen af bunden, eller kassetten skal pege hen mod bagsiden af printeren, når du lavere patronen på plads.Der vil være en klikkende lyd, som patronen, når den korrekte placering position.

6. Luk patron dækslet og luk derefter låget af printeren.Vent til om 2 1/2 minut, til printeren for at sætte printeren tilbage hoved t o klar position, og at prime patron til brug før udskrivning.

Forsendelse

I. Vi sender til hele Verden (nogle lande og APO/FPO undtaget).

Vær sikker på at have korrekte leveringsadresse på kassen.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

II.Elementer vil blive sendt via luftpost fra Kina inden for 1-3 hverdage efter modtagelse af betaling

(med undtagelse af weekender og helligdage) Den tid vil tage 10-25 arbejdsdage afhængig af effektiviteten af de lokale posthus.

Vær venligst lidt tålmodig og kontakt os, hvis varen ikke var modtaget efter 25 arbejdsdage.

III.Shipping service, fastsat af EMS,DHL, Fedex,UPS eller anden fragtmand er også tilgængelige her for presserende behov.

Venligst e-mail os, hvis det er nødvendigt.

Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Returnering og Refundering

Vi gør er i overensstemmelse med 30 dages-penge-tilbage garanti.Hvis du har ændret dit sind ,kan du returnere uåbnede og ubrugte varer tilbage til os for en fuld refusion.Bemærk venligst, at Køber har til at betale for returportoen.Hvis varen er brugt, og åbnede, forbeholder vi os retten til at afvise anmodningen om tilbagebetaling.Hvis de 30 dage er gået, er kunden forpligtet til at kontakte vores www.carpunkt.dk service for yderligere assistance.

Vær venlig ikke at sende noget tilbage, før kontakt vores www.carpunkt.dk service i højsædet.Du vil få et unikt referencenummer. (at blive sat på pakken), der er nødvendige for anerkendelse de returnerede varer samt fremskynde processen med at løse problemet.Bevis for udstationering, bør der altid indhentes ,forbeholder vi os ret til ikke at udstede en refusion, hvis køber ikke overholder vores politik for tilbagesendelse.

Vi vil gerne informere alle købere, at vi er forpligtet til satisfication af vores kunder og forsøger at yde den bedste service.Hvis varen ankommer og ikke fungerer godt, bedes du kontakte os via e-mail på den tidligste tid.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer