Tags: anti gravity dække, inverse, tilbehør yoga, antenne hoop, antenne yoga, fitness wear kvinder, hængekøje yoga, trænings-og hængekøje antenne yoga, begynder yoga guide, telefonen shaker.

kr28.60 kr60.84
  • På lager
  • w563


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: YL190095


Velkommen Til Vores Butik

Beskrivelse

Produkt Navn: Anti-tyngdekraft Yoga Hængekøje

1. Funktion: Fitness udstyr

2. Stof: 210T Nylon, almindeligt kendt som faldskærm klud, ikke strækning

3. Farve: 1# Mørk lilla yoga hængekøje,

2.#Tianlan farve yoga hængekøje,

3# Bao blå yoga hængekøje,

4# rød yoga hængekøje,

5# sølv grå yoga hængekøje,

6# orange yoga hængekøje,

7# sort yoga hængekøje ,

8# Frugt, Grønt Yoga Hængekøje,

9# Violet Yoga Hængekøje,

10# Gul Yoga Hængekøje,

11# Hvid Yoga Hængekøje,

12# Mørk Grøn Yoga Hængekøje,

13# Pink Gamma Hængekøje

4. Størrelse: 250x150cm (hånd måling har fejl)

Installation trin

1 (Dette produkt omfatter ikke en hængende plade, udvidelse, bælte, etc., hvis du har brug for at købe ekstra) Først skal du installere den krog, fast plade eller rør, der kan bære vægten på loftet.Afstanden mellem de to kroge er fortrinsvis 50 cm til 80 cm.Montering af kroge osv., behovet for at være perforeret i loftet, og det sænkede loft er ikke egnet for installation (installation skal være på en fast genstand, der kan bære en vægt)

2 anti-tyngdekraft yoga hængekøjer er foldet fra 1.4 til 1.6 meter i længden.Hvis bjælken øverst er højere end 2.7, du har brug for at tilføje en krysantemum reb (ekstra hvis behov)

3 hooked bjergbestigning kroge i begge ender af anti-tyngdekraft yoga hængekøje til slutningen af chrysanthemum reb.

Funktion

1.Vibrantly farvet og mild shimmer yoga studio kvalitet antenne swing trapeze sæt smukt udformet af høj styrke faldskærm materiale stof.

2. Multi-loop bjergbestiger styrke daisy chains med en jern-pletterede belastning kapacitet på 200 kg per hængende rem sikre din sikkerhed på nogen af vores antenne yoga hængekøjer

3. Uanset om du bruger det til inversion terapi for spinal dekompression eller øvre del af kroppen styrke bygningen, såsom at bruge det som en dukkert stå, den alsidige antenne yoga slynge er sikker på at puste nyt liv i dit helbred.

4.Måder at Bruge - Det kan virker som en øvelse swing, yoga trapez, inversion trapez, inversion hængekøje, gynge og antenne swing.Gode til begyndere eller erfarne ens!

5.Du kan installere antenne yoga hængekøje indendørs, udendørs, ved hjælp af døren mount bar, dørkarm, fritlagte bjælker, træ, gren, loftmontering, ideelt til at øve antenne yoga hvor som helst.Vær opmærksom på, at Montering af tilbehør er ikke inkluderet.

Package List

Main bed*1

håndtag*6

metal spænde*4

klud pose*1

OPP pose*1

Bemærk Venligst,

1 støtte fra punkt af den hængende yoga hængekøje skal være fast, og den hængende højde hoved skal blive suspenderet fra at jorden ikke er mere end 15 CM for at forhindre utilsigtet falder og skade.

2 kontroller, om yoga hængekøje hængende krog er løs og krysantemum tovet er slidt før brug.

3 Undgå at bære knapper eller skarpe genstande, der er beskadiget med en yoga hængekøje.

4 stoffet af dette produkt er ikke brandsikker, venligst hold væk fra ild.

5 opmærksomme på det rene og glatte jorden omkring yoga hængekøje, så man undgår den placering, hvor der er skarpe og hårde genstande såsom grus og grene.

8. Funktioner: strukturen af dette produkt vedtager nye, miljøvenlige solid farve, og farven kan være varige, lyse og nye.Ingen skadelige virkninger på kroppen; er fremstillet af high-density nylon silke.I form af hurtighed, den kan bære en vægt på 200~300 kg. (Men det er ikke muligt at kaste en skarp genstand); Dette produkt er egnet for begyndere og mellemprodukter, og avancerede studerende i yoga.

Vis Produkt

SERVI CE ◆ BETALING

Kære ven,

1.Hvis du har brug for det produkt, hurtigst muligt, bedes du venligst vælge ePacket, Kina Post, luftpost, www.carpunkt.dk Standard Premium forsendelse eller andre hurtig som DHL,EMS,UPS osv.

2.Hvis du er enig med vores shipping tid, er du ikke åben konflikt nemt, din forståelse, der er højt værdsat.

3.Vi ville elske at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer,bedes du kontakte os, før du forlader os, negativ feedback .

4. Vi tilbyder dropshipping og engros , er du velkommen til at kontakte os, vi vil gerne etablere langsigtede forretningsforbindelser med dig.

5.Din godkendelse er vores bevægelse.Tak så meget for din støtte.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer