Tags: camera siaomi, officielle xiaomi, mi xiomi, stof mercedes c 180, 3 xaomi, mijia bluetooth temperatur smart, xiomi, wifi xiaomi, mijia xiaomi, enuresis vækkeur.

kr68.27 kr133.85
  • På lager
  • w55218


  • Model-Nummer: Xiaomi mijia Dør Vindue Sensor
  • Afsløring Vinkel: 180
  • Mærke: Xiaomi
  • Detekteringsområde: -10 - 45 Gr.C


Original Xiaomi Mijia Dør Vindue Sensor

Funktioner

1. Original Xiaomi intelligente mini-dør-sensor og vindue sensor, funktionelle og daglig home security guard.

2. Lille lomme størrelse, meget let at installere og bruge: for det første, pasta dør sensor på døren og vinduet sensor på vinduet, og Derefter åbne den Xiaomi Smart Home APP, klik på "+" øverst i højre hjørne af din telefon og tilføje Xiaomi intelligente mini dør vindue sensor, og stikke den hul til nulstilling af mini dør vindue sensor i henhold til den indtalte stemme.

3. Mini dør vindue sensor hjælper med at registrere, hvorvidt de dør og vindue er åbent eller ikke er i realtid.Hvis nogen brød ind i dit hjem, advarslen vil minde og tage video, behold jeres' og din propertys sikkerhed.

4. Ved at kombinere døre windows-sensor og Xiaomi Yi kamera, fjernbetjening tryk vedio funktioner, når nogen brød ind i dit hjem, når du opholder dig ud, Xiaomi Yi kamera vil skære vedio, som varer 6, andet automatisk, og skub det til din telefon.

5. Indsæt døre og vinduer sensor på vinduet, og tilslut Xiaomi Luftrenser på din telefon, så åbner vinduet for at lufte tidligt om morgenen, rense auto standby.

6. Efter indstilling af Kobling scene på din telefon, det ringer på døren, når nogen åbner døren.Ved at kombinere smart stik og indstilling af Kobling scene på din telefon, lamper, som lyser automatisk når du åbner døren.

7. Skallen er lavet af høj kvalitet UV-materiale, mode udseende og holdbare.

8. Et lavt strømforbrug, så generelt, at du ikke behøver at skifte batteri i 2 år.

Vær opmærksom bemærk: Dette punkt skal arbejde med Xiaomi multifunktionelle gateway

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du kan\'t kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1) dør til Dør transport.Kan sendes til mere end 100 lande.Forstå venligst, at landets skikke politik.Nogle lande kan generere told, når pakken ankommer.Du samarbejde med told for at håndtere fortoldningen og få pakken i tide. 2) check Venligst leveringsadressen oplysninger forsigtigt, når du placerer din ordre.Vigtige oplysninger om adresse (byens navn.Tilsvarende zip-kode, kontakt).På grund af en forkert adresse, kan du kontakte modtageren til at medføre, at pakken skal returneres eller destrueres.Du er ansvarlig for det. 3) Hvis du ikke modtage varerne, inden 35 dage, eller du tror, at der er et problem med transport-processen.Vær venlig ikke at bekymre dig, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil undersøge det for dig.Du bedes kontakte os, før du åbner tvist.Bemærk: Nogle produkter vil blive sendt via uregistrerede mail og ikke kan spores.Men det vil blive sendt til dig inden for 40-60 dage, skal du ikke bekymre dig.Hvis du ikke modtager den inden for 60 dage, vil vi sende varen til dig eller refundere det fulde beløb!Tak!Hvis din ordre når $10, vil vi sende det til dig via en registrering e-mail.Du kan holde styr på dine produkter

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.carpunkt.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

1. Vi i høj grad ønsker at støtte dine ordrer og sætter pris på din 5-STJERNEDE POSITIV feedback.Hvis du nyde vores produkter, bedes du give os alle 5 stjernede feedback, er din feedback vil motivere os til at komme videre og give dig en bedre service.Og hvis du lader den feedback, med et smukt billede af produktet, kan vi sende dig en kuponkode som en gave.(kontakt os venligst først)

2.Kontakt os via www.carpunkt.dk efter ordre eller efterlade besked til os, vi normalt svarer indenfor 1-2 dage

,xiaomi ,xiomi ,mijia ,xiaomi mijia ,xiaomi mi ,xiami ,xiaomi intelligente hjem ,dør sensor ,Alarm System ,intelligent Kontrol


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer