Tags: grøn topas smykker, mystic rainbow topas, 925 øre, sort øre, øre sten, agat smykker til kvinder, gemstone smykker, blå london, charm til pandora 925 sterling sølv oprindelige kæde, blå topas guld vedhæng.

kr37.42 kr42.53
 • På lager
 • w55177


 • Mængde: 1pair=2stk
 • Metaller Type: SØLV
 • Side Sten: INGEN
 • Stil: Trendy
 • Ørering Type: Dråbe Øreringe
 • Mærke: SMIL MORGEN
 • Form\mønster: RUNDE
 • Lejlighed: Bryllup, Fest,gave,
 • Størrelse: 37MM*5MM
 • LOVET: 100% Ægte 925 sterling Sølv
 • Certifikat Type: CCGTC
 • Køn: KVINDER
 • Vigtigste Sten: Zircon
 • Form: Runde Sten threader Øreringe
 • Bøde eller Mode: Fint
 • Metal Stempel: 925 Sterling
 • Stemplet: S925
 • Model-Nummer: GTLE1396
 • Certifikat Nr.: SZ
 • Pakke: Indpakket Gave Æske


andre skønhed smykker

Navn: Real. 925 Sterling Sølv smykker Rød Granat/ hvide sten/ sort agat /ametyst /Citronsyre threader Øreringe 37MM GTLE1396

Materiale: 925 Sterling Sølv

Hallmark: S925

Størrelse: 37mm*5mm

Gaveæske Wraped: Ja

Lovet : 1,100% Genuine925 sterling sølv og natursten, glæder mig til at teste det.

2,Hvis nogen falske, efter at du har prøvet det, pls kontakte sælger, fuld tilbagebetaling

Fragt : 1,alle de ordrer, der er knyttet tracking nummer, så der kan spore, hvor det er til enhver tid

2. OS Via E-pakke, omkring 7-20 dage

3.Andre landets køber vil rereceived af Kina Post, der er Registreret regelmæssig luftpost shipping måde, omkring 20-38days

4.skibet med DHL Express gratis, hvis ordre beløb på mere end $200, lovede rettidig og sikkerhed, omkring 7-9days.

5.Accepterer Drop shipping, Ikke for enhver pris og oplysninger om den parcel, for at beskytte dig.rige erfaringer om drop shipping.

Bemærket efter tjeneste:

1.hvis du er Tilfreds med vores produkter, pls glem ikke at forlade 5stars feedback til os i god tid.

2.hvis nogen er utilfredse, såsom døde på luft måde, end den leveringstid, der mangler ,eller andre problemer kan nævnes at du ikke kan lide det.Husk at sende besked til os at løse for dig.Lovet Skal tilbyde den gode løsning måder at gøre dig faldt glad.

TAK FIK ALLE DIN TILLID OG STØTTER

**Hvad er 925 sterling sølv?**

925 sølv, betyder det sølv 92.5% Rent sølv i det.uanset handness,shine,antioxidation er den mest Rimelige indhold, Er det internationalt anerkendt Høj kvalitet Jewellry.

**Hvorfor 925 sølv jewellry bliver sort efter slid i lang tid?

"sølv og svovl i luften har en reagere, hvis de ikke beskytter godt. (ingen vand er bedre)

sølv og toksin i din krop har en reagerer være sort

**Hvordan til at håndtere sort sølv jewellry?

Brug sølv tøj til at klare det.--den bedste og god måde

Ingen vand er bedre

** Hvorfor nogle 925 sølv jewellry forgyldt 18K Hvide Guld?

For at beskytte sølv farve tab farve og gøre jewellry ser mere skinne og lyse.

Håndværk

Forventet Leveringstid:

= 10-20 dage til USA

= 18-35 dage til Canada,UK,Irland ,Frankrig,Tyskland og andre Vestlige Europa Lande

= 21-40 dage russiske og østeuropæiske Lande

= 16-30 dage til Australien og NewZerland

= 25-60 dage til Sydamerika Lande

= 10-25 dage til Sydkorea,Japan og Sydøstasien Lande = 16-35 dage til andre asiatiske Lande Alle vil blive afsendt med almindelig forsendelse måde, der er knyttet Tracking nummer.skibet af EMS Express, hvis din ordre mere end $200 til Under $200 har brug for ekstra $25 hvis du stadig ønsker EMS.

F AQ : Q : Hvordan er kombineret shipping håndtering beregnet ?A : Yderligere forsendelses omkostninger er tilføjet for hver ekstra post.For eksempel (for indenlandske ordrer), hvis du bestiller 3 varer, 1. punkt på dagsordenen vil koste $1.99 til forsendelse, 2. vil koste Halvdelen $1 for forsendelse og eventuelle efterfølgende punkter vil koste $1.Derfor er den samlede S&H pris for 3 elementer, der er $3.99. Q : Hvad sker der, jeg føler, at de smykker jeg modtog, er ikke 925 sølv, hvad kan jeg gøre?A : Alle smykker, hvis listen 925 sølv, vi har testet, før vi liste dem op i vores butik.Vi anbefaler at du tage det til en lokal smykker butik, og har den test, før du kontakter os.Det vil være garanteret i ægte sølv, hvis der er nogle af grund mislykkedes, bedes du have lokale guldsmed følge listen information (hvor mange brik er blevet testet, sten(s) på de smykker, samlede længde og bredde af det stykke, af den samlede vægt af smykker, var det vedhæng, ringe, øreringe, armbånd eller halskæde?) Vær venlig at få alle disse oplysninger og e-mail, fax, eller e-mail til os.Hvis u lide andre sølv smykker, skal du blot Klikke, som du kan lide.Tks Hvorfor er priserne så lave?

A : Fordi vi er de bedste på markedet!.Vores smykker er af højeste kvalitet, vi er den producent, (ikke forhandler) af .massivt sølv smykker, så ingen kan slå vores priser og vores kvalitet!Ud over at vi har fordel af at reducere omkostninger ved at sælge online Kan jeg returnere min vare?

A : Hvis du af nogen grund Du ikke er tilfreds med Dit køb, skal du returnere smykker inden for 30 dage, og vi vil bytte det, eller refundere købsprisen.Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan lide Smykker, når det kommer?

A : Hvis du ikke kan lide din vare, kan du sende os tilbage inden for 30 dage fra den dato, hvor du modtog den.

En tilbagebetaling vil blive udstedt inden for 7 arbejdsdage fra datoen for modtagelsen af Din vare i form af betaling blev modtaget.

Smykker skal returneres i original stand, ubrugte og uændret på nogen måde.Vi dækker ikke retur fragt omkostninger, medmindre varen er beskadiget eller brudt på grund af vores forsømmelighed.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer