Tags: diamant cup hjul til beton, klingen diamond, japan slibende sten, fod slibning af sten, slibende sten bred, sten abrasic, automatisk indvirkning punch, sanding stone metal, diatool, bedstefar tee.

kr36.87 kr67.05
  • På lager
  • w41


  • DIY-Forsyninger: Flisebelægning
  • Type: Slibeskive
  • Certificering: INGEN
  • Model-Nummer: Diamantskive
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


Hjul Disk Beton, Murværk, Sten Værktøj Diamond Circle Sten Behandling Konkrete Cup Diamant Slibning Murværk

Specifikationer:

Materiale: HSS

Størrelse(diameter): 4 tommer/100mm

Indvendige hul diameter: 22 mm (uden metal ring)

Indvendige hul diameter: 16mm (med metal ring)

Tykkelsen af diamant segment: 5mm

Farve: Blå

Funktioner:

1. Segment Række Design

2. Apparatet for dybt skråninger og grove overflade slibning af beton og murværk materialer

3. Let og vibrationer-fri design

4. Perfekt til Høj Hastighed Vinkelsliber eller slibemaskine

Package:

1pcsx diamantskive

Betaling

1) Vi accepterer Alipay,West Union,TT.Alle større Kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1.WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere,især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din sending inden for 30 dage efter betalingen,bedes du kontakte os.Vi vil spore sending og vende tilbage til dig så hurtigt som muligt med vores svar.

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. For at sikre, at du receving din konto med import tax free,vil vi erklære det som en "Gave" eller "Prøve", hvis det er muligt ,og Hver parcel vil blive erklæret værdi, der er mindre end $20,hvis du har brug for os i en lavere erklære værdi,kan du efterlade en besked i rækkefølgen.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, anses det for at være brugt og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb,efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.carpunkt.dk.Eller, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1.Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,Så du efterlade Feedback 5 Stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter.

2.Lad ikke Negative Feedback, uden at spørge os om hjælp,er du velkommen til at Kontakte os først, hvis du har enhver problem.Feedback er vores liv,før du forlader en neutral eller negativ feedback,bedes du kontakte os for at få en bedre løsning,vil Vi svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt,på forhånd Tak for din tålmodighed.


Jjjjdarlucio
2020-09-22
5/5
Ok
Kirsten Jette
2020-11-26
5/5
Very quick shipment and delivery!! Responsible seller and quick answer for client`s request. I receive well and it`s all good. Excellent seller. I hope that deal with this seller again. Thank you very much.

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer