Tags: mjjc led controller, oprindelige pixel controller, 2812b, sp108e, rf wireless, led strip ws2812b, ws2812b led stripe, led strip ws2801, led pixel, argb usb-controller..

kr43.62 kr49.59
 • På lager
 • w33968


 • Materiale: Plast
 • Certificering: ce
 • Gældende Lys: WS2801 WS2811 WS2812B
 • Mærke: teopek
 • Oscillationsfrekvens: 0
 • Strømkilde: DC
 • Model-Nummer: 0
 • Max. Læg Magt: 20
 • Spænding: 5-24V
 • Watt: 20
 • Styret Metode: RF
 • Funktioner: 0
 • Garanti: 1
 • Element Type: RGB-Controller
 • Fjernbetjening Afstand: 10
 • Forbindelsestilstand: 0


RF Trådløs RGB LED Controller 11 nøgler Til WS2801 WS2811 WS2812B Digital led pixel modul strip SP101E

Funktioner: RF-Fjernbetjening, med lang afstand,wire forbindelse er enkel og meget nem at bruge, Understøtter næsten alle slags one-wire eller to-wire LED-DRIVER-IC ;(Kan tilpasses) Med 125 typer af mønstre,som er levende og smuk; Hver controller kan styre op til 2450 pixels; For:WS2811,WS2812,WS2801,8806,6803,1003,1903 Forhindre reverse tilslutning af strømforsyning.Fjernbetjening Funktioner På Hver Knap: ON/OFF for At styre LED TÆNDT eller SLUKKET TILSTAND+ Skift mønstre fremad MODE - Skift mønstre bagud HASTIGHED+ Skift hastighed fremad SPEED - Skift hastighed bagud AUTO Run indre mønster automatisk NUM+ Tilføj antallet af pixels på hver sektion NUM - Faldt antallet af pixels på hver sektion SEK+ Tilføj nummer af afsnittet.SEK - Faldt antallet af afsnit.MATCH MATCH Fjernbetjeningen med den modtagende controller-Test og Matchende: 1)Tryk og hold AUTO-knappen i op til 3 sekunder, indtil LED ' er ud, slip knappen AUTO, at i den tilstand af skift i rød,grøn,blå,gul,lilla,cyan / hvid,heks til at teste dine LED. 2)Tryk og hold MATCH-knappen i op til 3 sekunder for at matche den Eksterne kontrol med den modtagende controller. 3)Tryk og hold MATCH-knappen i op til 3 sekunder for at un-match.Emballage omfatter: 1stk SP101E RF-Controlleren

Q: Hvordan kan jeg få rabat?A: De viste priser i vores butik er den bedste pris, vi kan tilbyde.Det er den billigste pris du kan få.Men hvis din ordre mængde er mere end 10stk(samlede mængde for en ordre), kan du kontakte os, før betaling, kan vi sandsynligvis spare nogle forsendelses omkostninger for dig.For meget store ordrer, vil vi naturligvis tilbyde en rabat.Følg nedenstående proces for at få rabat. 1. Gøre et, for det første, skal du ikke betale med det samme. 2. Efterlade os en besked for at fortælle os, mængde og forsendelsesmetode du ønsker. 3. Vi vil ændre det beløb, du så hurtigt som muligt. 4. Sende betalingen.Q: Hvad kan jeg gøre, hvis jeg ikke har modtaget pakken i lang tid?A: Hvis tracking-oplysninger, viser venstre fastlandet Kina eller Hong Kong, men ingen oplysninger om dit lokale posthus hjemmeside, pakken nu er på vej til dit land, eller er nået frem til dit land, men ingen opdaterede oplysninger modtaget fra dit lokale posthus endnu, vær tålmodig til at vente.Hvis beskyttelse er mindre end 10 dage, men du stadig ikke har fået pakken, bedes du kontakte os, vil vi udvide beskyttelsen tid til dig og forsøge at finde årsagen til forsinkelsen og forsøge at løse og fortælle dig de seneste oplysninger vi har fået.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske senest 15 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 15 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.carpunkt.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1.12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.carpunkt.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer