Tags: bioaqua kosmetiske, baby facial mask, dobbelt maske til ansigtet, biaqua, bioaqua maske, bioaqua øje maske, bioaqua creme ansigt, bioaqua til ansigt, bioaqua kollagen maske, bioaqua sæt.

kr28.11
  • På lager
  • w33940


  • Mærke: bioaqua


Ligesom dem, der ønsker bløde og silkeblød hud.Du vil modtage en maske, serum og tonic i sættet.Tak til dem du:

• Slippe af med sorte prikker;

• Beskyt dig selv mod udslæt;

• Fjern fedtet glans;

• Forbedre tilstand og hudens sundhed.

Især værdifuld, der vil være for piger, der har problem hud, tendens til hyppige forekomst af udslæt og andre defekter.Brug det, kan du være sikker på, at de pletter af betændelse vil ikke ødelægge ansigt.

Sæt til afrensning af ansigt 3 trin bioaqua trin omfatter:

1. Den serum, som har en blødgørende effekt, det afslører porer, renser dem, fremmer lettelse af sorte prikker.

2. maske-film.Hun blidt fjerner acne og bumser, vil det overskydende af den Sal.Med det, huden ophører at skinne, saltholdighed, forsvinder, ansigtet bliver fløjl og glat.

3. fastsættelse, fugtgivende og beroligende tonic.Det gør huden upåklagelig, eliminerer irritation, rødme, og fremmer også den hurtige indsnævring af porer (således at snavs ikke begynde at blokere i dem igen).

Alle disse kosmetologi produkter skal bruges i en omfattende måde: for det første den serum, så masken, og til sidst tonic.

Kun med en konsekvent og korrekt anvendelse af dette sæt kan opnå det resultat, unge og rengør huden uden at fedtet glans, hudorm.

Som 3-trins bioaqua Sort Punkt removal kit består af tre kosmetologi værktøjer, som hver udfører sin funktion, så hele komplekset har en bred vifte af:

-Åbning og clearing af støv, snavs;

-Afskaffelse af sorte prikker, akne;

-Fjernelse af irritation på huden;

-Normalisering af arbejdet i sebaceous kirtler;

-Hudforyngelse, forebyggelse af ældning.

-At give ansigt til en frisk, udhvilet arter;

-Fugtgivende den overdried epidermis.

Hvad der er i hver flaske?

Sammensætningen af hele sættet er naturligt.Nedenfor, kan du overveje de vigtigste elementer fra hvert værktøj er inkluderet i sættet.

Maske-film ingredienser

Dette omfatter følgende hovedelementer:

Bambus trækul-trækker fedt, giftstoffer, forurening, støv;

Hyaluronsyre-fugter huden og nærer det, mættede fedtsyrer med nyttige elementer;

Gelatine-fremmer en hurtig opdatering af derma;

Aloe vera ekstrakt beroliger huden;

Urea-fremskynder helingsprocessen af sår på huden.

Serum ingredienser

Den vigtigste komponent i den rensende væske er ekstrakt af hængekøjen anlæg, som har en stor helbredende kapacitet.Virkningen af denne helbredende plante i sammensætningen af serum, der tager sigte på at rense derma, som regulerer den proces af udskillelse af Seinen, forfriskende huden, dens toning -, blødgørings -, forbedre teint.Udtræk fra Hamamelis også fremmer øget mikrocirkulationen af blod i kapillærer, det har antibakteriel effekt. Гамамелис uundværlig for acne, dermatitis på huden, der beskytter ansigtet mod ultraviolet stråling, stimulerer hurtig heling af ridser og andre skader på forsiden.Og det styrker det vaskulære mesh, ikke give det udseende af hævelse og blå mærker under øjnene.

Tonic ingredienser

De vigtigste komponenter i denne kosmetologi produkt er:

Aloe vera-har en helbredende, bakteriedræbende, toning, sucking, beroligende virkning;

Vitamin Complex-hurtigt gendanner væv, beskytter huden mod ultraviolet lys, lav temperatur, vind, osv.S.; deltager i produktionen af kollagen-proteiner, der er ansvarlige for ungdom og skønhed.

Fordele ved bioaqua-kit:

En af de vigtigste plusser ved dette kompleks er den naturlighed af alle komponenter.Hertil kommer, at den bioaqua kit har andre positive sider:

Alsidighed-komplekset er egnet til piger og kvinder i alle aldre, til alle hudtyper;

Ingen bivirkninger, kontraindikationer (i tillæg til åbne sår og betændte områder af huden-i disse tilfælde med den maske, det er bedre at hænge på);

Omfattende pleje;

Hurtigt resultat-tak til kompleks indsats af alle tre hjælp af et sæt af bioaqua, mange piger formår at slippe af med acne og acne alt per uge; en overkommelig pris;

Økonomiske udgifter.

Brugervenlighed.

Instruktioner til Brug i bioaqua-kit

Nu overveje, hvordan man kan bruge denne 3-trins-kompleks.Hele processen med at rense og fugte bør ske i faser:

En flaske under nummer 1 er en væske til at blødgøre og lette sorte prikker.Påfør en lille mængde af penge til en bomuld disk eller en fnugfri serviet, anvendelse på problem områder af huden (T-zone, hage, kinder).Tage 10 minutter.I løbet af programmet og modstand betyder, at en kvinde kan føle en prikkende fornemmelse, dette er et normalt fænomen, som snart passerer.

Vi går til maske-Film (flaske nummer 2).Du er nødt til at anvende masken til hele ansigtet eller kun på de problem områder af huden med en ikke-tonet lag.Tid til at stå op for minutter.I løbet af denne tid, de aktive komponenter af lægemidlet, vil dybt ind i derma, begynder at have deres terapeutiske virkning.Masken for at skyde med jævn bevægelse af hånden, begynder at fjerne fra hagen og bevæge sig op.Rester af produktet er blot vaskes med koldt vand.

Den sidste fase, fugtgivende tonic tør ansigtet.Må ikke vaskes ud.Brug dette sæt til at fjerne sorte prikker, og andre hud mangler, kan der ikke være mere end 3 gange om ugen.Når du bruger en maske-film, du ikke kan påvirke området omkring øjnene, såvel som områder af huden, hvor der er hår.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer