Tags: armbånd sriblo 925, børster akryl ole, tæppe værelses 250x250, choker kjole vinter, carbon fælge kløftede, carbon rim windvane, tæppe værelses vintage, armbånd sætte charma, køb iphone 4 bumper.

kr79.10
  • På lager
  • w33165


  • Produkt Type: Tablet LCD -
  • Skærm Størrelse: 7~10 Tommer


Beskrivelse:

* Kompatibel med: FPC0705013-EN

* Størrelse: 7,0 tommer

* 100% Testet før Forsendelse

Advarsel:

*Installation guide medfølger ikke, Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af installation af dette tilbehør, kan du være sikker på, at du ved, hvordan til at installere det, før bud,Tak for din forståelse!

*Vi bare kan garantere den ene, du har modtaget, der vil være kompatible med din tablet,

*Du MÅ IKKE købe, hvis du ikke kan acceptere En a+ klasse kompatibel touch screen digitizer med forskellige flex kabel-numre som vores titel/beskrivelse/foto stater er ude af udbuddet på markedet, tak til dig!

1.Hver skærm er testet inden levering & 100% i orden;Reparation/Udskiftning af gamle, knækkede, revnede,beskadigede defekt skærm. 2.Efter at have modtaget varen, skal du ikke rive film, ikke klæber lim på bagsiden, test-maskinen for det første at fjerne den gamle skærm, skal du indsætte den nye skærm, og kontrollere, om følsomheden er normal.Vær sikker på at prøve maskinen først.Sørg for, at kvaliteten er ok.Installer igen.det er nemt at brænde bundkort og tv, er vi ikke ansvarlige. 3.før tilslutning test skal strømmen være afbrudt ,Ellers vil det brænde bundkort og skærmen nemt.Hvis det ikke virker, vi vil ikke være ansvarlig.

Produkt detaljer:


Rose Marie273
2020-11-06
5/5
I recommend, the seller picked up the product necessary for me, quickly sent. took for TV, works fine.

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer