Tags: buddha springvand vand, indoor water fountain waterfall home, indretning springvand, offic tabel, NooLim, indendørs springvand, vand springvand, vandfald, fountain vand, tabel vandfald, anti myg spole.

kr171.88 kr286.45
  • På lager
  • w33067


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Tema: ANLÆG
  • Mærke: WALFRONT


Forstøvning Desktop Springvand, Vandfald Luftfugter for Office Home-Reception Dekoration

Funktioner:

Den smukke forstøvning effekt gør skrivebordet naturtro springvand og unik, er det også en perfekt gave.Vedtager simulering landskab modellering, der er træer og stensætninger, vandet strømmer gennem den springvand.Du kan dyrke saftige planter ved siden af stenhøjen, og du kan også fodre guldfisk i bunden runde base.Smuk form og perfekt størrelse, er det egnet til anbringelse i stue, soveværelse, kontor, café og så videre.Udsøgt håndværk og detaljeret udskæring gøre dette desktop-fontænen passer godt med den dekoration stil til ethvert rum.Lytte til lyden af et vandfald, der styrter ned, vil det berolige dit humør og slip din stress efter alle daglige arbejde.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Harpiks

Brug: Boligmontering

Stik: EU Stik 220V

Produkt Størrelse: Ca. 20 x 20 x 13 cm / 7.9 x 7.9 x 5.1

Vægt: Ca. 1665g / 58.7 oz

Pakke Liste:

1 x Desktop-Fontænen

1 x Lys Base

1 Line

Bemærk:

1. Lad 0-2 cm-fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

3. Bemærk venligst, at dette produkt, har forstøvning effekt.

OM FEEDBACK: 1. Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

2. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

3. Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

4. Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

BETALING:

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

RETURNERING OG TILBAGEBETALING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.carpunkt.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer