Tags: skum t400, QKZ, 3d-pen, i overensstemmelse øre, t400, kbear øre pads, kotion øre pads, t100 hukommelse skum, 3 d-pen, i overensstemmelse skum fiio.

kr37.48 kr49.95
 • På lager
 • w288


 • Valgfri Farve: Rød, Blå, lys Grå , Sort , Gul
 • Element Type: Øre Pads
 • Specifikationer: 5 par (10 stk.)
 • Model-Nummer: t400
 • Original: QKZ Skum Tips
 • Indre diameter: 4.9 mm
 • Størrelse: M
 • støj isolation Hukommelse skum tips: Headset tilbehør
 • Materiale: Hukommelse Skum
 • Pakke: Ja
 • 5 par af svamp øre pads: 3* opbevaringsboks
 • Ydre Diameter: Medium (12mm)
 • Mærke: QKZ


10 stk T400 Hukommelse Skum Øretelefon tips QKZ Oprindelige 5 Par skum tips Ear-Pads for alle i øret hovedtelefoner headset hovedtelefon

1. Komfort for ørerne

Hukommelse skum giver komfort hele dagen, og samtidig fjerne in-ear irritation og træthed er ofte forbundet med materiel silikone tips. 2.Lyd isolering

Lyd-isolerende design for at maksimere støjreduktion for høj intensitet lytte .Tips skabe en optimal tætning og kanal lyd direkte ind i øregangen, at omdanne din lytteoplevelse fra det ordinære til det ekstraordinære. 3.Høj renhed medicinsk kvalitet silikone konstruktion giver holdbarhed og biokompatibilitet

Før installationen, skal du fjerne den gamle øretelefon tips.

1.Vinkel øret tips, og indsætte over soundport.

2.Rulle tip til en tynd, rund cylinder.

3.Sæt forsigtigt det hele spids ind i øret, og hold det i 10-15 sekunder.Den QKZ skum tips med mere kvalitet, med ægte memory-effekt.Mere behagelige at have på, og en effektiv isolering af støj.

Hvad størrelsen af denne vare?

Midten Er dette øreoliven egnet til mine hovedtelefoner?

Den Indvendige diameter er på 4,9 mm, passer til de fleste af hovedtelefoner.Hvorfor ikke med fleksible core?

Med fleksibelt skum core tips, når du fjerner fra hovedtelefoner, let at adskille core mellem skum tips.Ingen kerne kunne bruge flere lang tid.Hvor mange tips i pakken?

5 par (10 stk).Rød, Blå, lys Grå , Sort , Gul Hvordan kan jeg rense tips?

Rens din skum tips ved forsigtigt at aftørre dem med en ren, fugtig klud.Brug kun vand.Må ikke renses tips med alkohol-baserede rengøringsmidler.Lad tips tørre helt, før næste brug.For at sikre højeste ydeevne, anbefaler vi at udskifte skum tips hver tredje måned, eller når de bliver snavsede.

5 par/10 stk støj isolation skummet tips til i øret hovedtelefoner headset hovedtelefon forbedret bas Øre Pads

Beskrivelse af størrelsen:

T400: Indre diameter på 4,9 MM , Uden for diameter: mellemstore (12 mm)

Din pakke vil blive sendt i 2 dage.Den shipping tid forskellige lande ikke er den samme.Normalt er 15 dage, sen til 30 dage(opfølgning billede er kun til reference).Logistik sædvanlige, er Kina Post, luftpost, nogle lande sendt af særlige linje.Hovedtelefon med Magnet til tider ikke ville forlænge leveringstiden.Også Andre spørgsmål, når din pakke kan være for sent T_T.Hvis i lang tid din pakke tracking oplysninger har ikke opdatere eller ikke modtage din pakke bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.


Shaun Cole
2020-08-18
5/5
Спасибо.., всё хорошо.
Kyane 123
2020-12-16
5/5
Everything corresponds to the description. Delivery fast
Kotik999
2020-08-30
5/5
Magnifiques embouts qui boustent le son. Le son est étonnant d'une qualité incroyable. Bravo pour le prix !

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer