Tags: carbon xxx, carbon styr vej, cantilever bremse cykel, blurolls prusa mk3, styret litepro, cykel bremse håndtag, litepro hjulsæt, anrancee cykling shimano, bmx cykel, Styret.

kr89.01 kr115.60
 • På lager
 • w195


 • Bremsesystem: Linjen Trække Skivebremse
 • Model-Nummer: litepro11
 • farve: Sort, Rød, Gylden
 • Bruger: BMX
 • Størrelse: 64g
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Komponenter: Håndtag
 • Vægt: 64g
 • Mærke: anrancee


Litepro Cykel bremsegrebet CNC Hule Ultralet Styret V-Bremse Håndtag Folde Cykel Små Hjul Beskrivelse : Farver: Sort Rød/ Sort Sølv/Sort, Guld/Sort Hul ultralet bremse håndtere Lignende produkter med ydelse-pris forholdet langt overstiger extralight cnc-ultra-light bremse er et lille sted, for kort hoved.Det anbefales at bruge et bjerg bremsen linje eller et skift linje med et lidt mindre hoved.

Betingelser for Service

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 arbejdsdage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.

Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader nagative feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.


Anna Tema 83
2020-12-25
5/5
Everything is fine

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer