Tags: skål sæt med låg, eva hånd, amerikansk køkken kabinet, organisation tabel, akvarium boyu, garder, vip-id, børn opbevaringsskabe, visdom box, kabinet køkken.

kr457.42 kr594.07
  • På lager
  • w1185


  • Mærke: Vip Ahmet
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


krop,img,div img {width: 100%;} Trofast lagerenhed kabinet oynucak VIP Ahmet Montessori og redigering

2 målinger .På billedet er. Du kan ændre antallet af skuffer i forhold til efterspørgslen. Skuffen af kabinettet størrelse billeder.Legetøj gemme og organisere nyttige oplysninger, sidde, slappe af og spille en sjov og god opbevaring til serien.

Skelet, har føringsskinnerne på denne måde, kan du placere bokse og hylder, hvor du ønsker det, og du kan til enhver tid ændres.

Mere høj, ikke-lagerenhed til at organisere dine ting hjælper dit barn med at nå og let.

2 erstatter 1 stor kasse små kasser.

Guide skinner er bygget ind i produktet.

Det nødvendige tilbehør, der kommer fra inde i pakken.Installation tilhører kunden. Vores produkter og samtidig fastsætte nærmere i den installationsvejledning, opsætning og ikke kræver beherskelse og beskriver på en enkel måde. Kræver kun en phillips-skruetrækker til montering af produktet.

ADVARSEL!Faren for at vælte - ukorrigerede møbler kan tippe over på væggen. 60 cm højere end alle de møbler af de børn, som skal være fast til væggen for at undgå optrapning i tilfælde af at vælte.Forskellige vægmaterialer kræver forskellige typer af beslag.Konstruktion fittings, der passer til væggens materiale i dit hjem brug.Apparatet af vægbeslag inde fra pakken ikke.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer