Tags: 3 tier bryllup slør, wed slør, crystal cathedral slør, sløret, crystal slør, guld krans, kort slør, birdcage slør, bridal lange slør, 3d bride.

kr21.29 kr30.42
 • På lager
 • w1058


 • Mærke: WEIAIJIAYI TRADING CO LTD
 • Model-Nummer: F0123
 • Type: Cathedral Slør
 • Slør Kant Stil: Skåret Kant
 • Materiale: Polyester
 • Element Type: Brude Slør
 • Slør Lag: Man-Lag
 • Technics: Garn, Der Er Farvet
 • Køn: KVINDER
 • Navn På Afdeling: Voksen


* Da det er international shipping service,leveringstid og porto varierer fra den anden region.Den mest effektive kurer vil blive anvendt (DHL,UPS,FEDEX,EMS,etc.).I løbet af de særlige ferie ligesom Kinesisk Festival Ferie,National Helligdag,leveringstiden vil blive lidt længere.

* Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være, før byde/købe.Shipping Service Anslået Tid Fra Kina til USA Tracking Service 2-5 dage www.dhl.com 2-5 dage www.fedex.com 2-5 dage www.ups.com 5-10 dage www.ems.com.cn 7-20 dage intmail.183.kom.cn returret

Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os.Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen eller tøjet er blevet gjort til standard størrelse eller brugerdefinerede mål, som du har angivet.Prøv på din kjole eller tøj så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler, tøj eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret, ubeskadigede, rene, fri for støv og hår og med tags intakt og fastgjort.

1. Defekt, Beskadiget eller Forkert afsendte Varer

Defekte, beskadigede eller mis-afsendte varer er berettiget til en fuld refundering.Når vi anmoder om din restitution, skal du være klar til at yde Kundeservice med billeder, der tydeligt viser problemet med de forskellige elementer.Hvis du mener, at dine varer er blevet beskadiget under forsendelsen, vil Kundeservice har brug for billeder, der viser den beskadigede emballage, samt "Bevis for Skade" dokumentation fra din levering transportøren med henblik på at behandle din refundering.

2. Dimensionering og Montering Spørgsmål

Som alle vores kjoler og tøj er hånd-syet, den færdig kjole kan variere fra omkring en (1) tomme enten i retning af den angivne målinger.For at sikre, at din konto vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.

Varen er ikke den størrelse, du har bestilt

Bør din vare størrelse afviger fra specifikationerne for din bestilling af mere end en tomme, opfordrer vi dig til at finde at finde en lokal skrædder og til at foretage justeringer, og vi vil med glæde refundere dig op til 50% af varens pris i skræddersy omkostninger.Hvis du vælger denne mulighed, skal du huske at anmode om en kvittering fra din skrædder som en kopi af det, skal gives, når der anmodes om godtgørelse.

element er den størrelse du har bestilt, men ikke passer

For Custom-Made For kjoler, hvis de ikke passer ordentligt, men blev lavet præcist efter din ordre specifikationer, du er berettiget til en gratis, en tid, der kun re - dimensionering service.Du er ansvarlig for alle shipping gebyrer, der er afholdt.

3. Farve Mismatch

Den din computer skærms indstillinger kan ændre farverne på de viste billeder.Svag farve mismatch mellem farven på din vare, og den farve, der vises på skærmen, kan ikke betyde, at varen er defekt eller forkert afsendt.Men hvis du er sikker på, at du har modtaget varen i en forkert farve, bedes du kontakte Kundeservice for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

4. Returnering

Kontakt Kundeservice inden 7 dage efter modtagelse af din ordre.Desuden en forklaring og billeder, der dokumenterer årsagen til returneringen.Vender tilbage, vil ikke blive accepteret uden forudgående godkendelse fra Kundeservice.

Når Kundeservice har godkendt din anmodning, skal du sende varen inden for 5 dage, og det færdige Produkt returformularen tilbage til os så hurtigt som muligt.

Når vi har modtaget på vores anlæg, er din tilbagevenden vil blive behandlet inden for 5 til 7 arbejdsdage.Når din returnering bliver bekræftet og inspiceret, og der kan gå op til to fakturering cyklusser til det for at blive krediteret til din konto.Elementer, der returneres i uacceptabel stand, vil ikke blive behandlet som tilbagebetalinger og kan ikke sendes tilbage til dig.Ofte stillede spørgsmål

BETALINGER

Du kan foretage en betaling med Kredit Kort, Bank Overførsel eller Moneybookers.

Understøtter følgende betalingsmetoder:

KONTAKT OS

A. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, bedes du kontakte os første gang.Velkommen til at e-mail os, og vores personale vil give dig et tilfredsstillende svar.

B. er Tilfreds, skal du gøre efterlade os en positiv feedback og 5-stjernede DSR.

C. Hvis du ikke er tilfreds med vare eller tjeneste, under alle omstændigheder, at KONTAKTE OS inden de forlader nogle feedbacks og lave DSR score, eller at træffe foranstaltninger og give os en chance for at løse problemerne for dig.


Alexi Schelbert
2021-02-10
5/5
szybka dostawa, jakość dobra, polecam

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer