OM OS

Vores mission er at give dig et grundigt rådgivning så du kan realiser din drømmebil på bedst mulig vis.

Vi bestræber os altid på at yde den bedste service. Vi har over 24 års erfaring med aktiviteter på bilmarkedet og har i særdeleshed et indgående kendskab til køb, salg og leasing.

Via vores stærke samarbejdspartnere i navnlig Tyskland er vi i stand til at udbyde nogle af markedets mest interessante biler spækket med udstyr som du normalt skal lede længe efter. Så hvis du har konkrete tanker om at lease eller købe en bestemt bil, så kan vi assistere med at finde den helt rigtige bil som opfylder dine kriterier. Vi sørger naturligvis for at bilen gennemgår et kvalitetstjek i form af et udvidet syn inden bilen hentes hjem. Skal bilen anskaffes ved en ordinær købekontrakt kan Carpunkt fastsætte registreringsafgiften eller give en bindende forhåndsvurdering så du har fuld vished om hvad den samlede anskaffelsessum bliver.

Vores hovedydelser kan kort opsummeres til følgende:

  • Køb/salg af biler med dansk registreret afgift
  • Leasing
  • Bindende forhåndsvurdering af registreringsafgift – så har du fuld vished inden du køber
  • Berigtigelse af registreringsafgift – Carpunkt er autoriseret af SKAT
  • Import af køretøj herunder kvalitetstjek af bilens tilstand inden hjemtages til DK.

Ved køb eller lease af en bil hos os, bliver du automatisk medlem af Carpunkt + Læs mere
Med adresse i Ishøj, holder vi til centralt i Storkøbenhavn med tæt adgang til motorvejsnettet og gode parkeringsmuligheder.

Vi servicerer hele landet og bestræber os på at svare samme dag på modtagne forespørgsler.
Kom forbi til en kop kaffe eller ring til os og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig med at skræddersy den helt rigtige billøsning.
Carpunkt A/S