flexleasing

Uanset om du vælger privatleasing eller erhvervsleasing er der mange gode fordele

 

8 hurtige fordele ved privat & erhvervsleasing:

•  Mindre likviditets binding da udbetaling typisk er mellem 15-20% af bilens værdi uden afgift.
•  Minimal afskrivning af dit køretøj da bilen er uden afgift.
•  Flexible sommer og vinter aftaler (betalt kun når du kører)
•  Fri kilometer.
•  General besparelse da bilen er uden afgift (1/3) af prisen på det danske marked.
•  Mulighed for hyppigt bilskift
•  Mulighed for at lease lige den bil du ønsker
•  Mulighed for billig forsikring, da bilen er uden afgift

Hos Carpunkt.dk har vi specialiseret os i flexleasing.
Flexleasing er løsningen for dig, der ikke vil betale de tårnhøje afgifter up front på din bil samt det høje værditab. Ved at benytte Flexleasing betaler du et lille beløb i forhold til bilens værdi når du indgår kontrakten, dette kalder vi ”udbetaling”. Udbetalingen går til at nedskrive bilens værdi uden afgift. Det vil sige din udbetaling er egentlig en forudbetaling af bilens værditab på en given periode. Hvis vi siger bilen koster 100.000 uden afgift, og udbetalingen er 20.000, så vil din restværdi være 80.000 ved udløb. Det er derfor rigtig vigtig man forstår restværdi.

Afgift pr måned afhængig af bilens alder

For at have danske plader på betaler du 0,5% af bilens afgift hver måned til skat når bil en er ældre end 36 måneder.
Hvis bilen er fra 4-36 måneder betales 1% og hvis bilen er 0-3 måneder gammel betales 2% om måneden.
Din kapitalbinding er med dette mindre, hvilket ofte er attraktivt for biler i mellemklassen eller derover.
Vi anbefaler man leaser en bil hvis bilens brugt værdi overstiger 250.000 DKK med afgift, og typisk mere ind 36 måneder gammel før det virkelig kan betale sig.

Hvordan fungere leasing hos Carpunkt.dk

Når du benytter dig af flexleasing deler du afgiften op i rater alt efter, hvor længe du ønsker at lease bilen. Normalt binder du dig i 12 måneder, hvor du betaler 0,5% af bilens afgift om måneden til skat igennem os (ved en bil som er ældre ind 36 måneder). Ud over dette laver du en udbetaling, der går til 100% nedskrivning af bilens værdi efter leasingperioden er slut(restværdi). Når leasingperioden er slut skal du enten re-lease bilen igen, eller henvise bilen til en 3. Part for den restværdi, aftalen er indgået på baggrund af. Da bilen er uden afgift er det nemt at sælge den, du kan igennem vores hjælp eller selv sælge bilen i hele Europa, da marked er meget større uden afgift. Vi kan også hjælpe med at sælge den til vores andre kunder, mulighederne er mange og vi hjælper selvfølgelig. Når vi kender din drømmebil finder vi din model og henter vi den, oftest i Tyskland. Vi har faste samarbejdspartner i tyskland som lever op til vores krav som bla. fuld service bog, aldrig været skadet, 1 ejer, lav km tal osv. Vi sender derefter nogen biler som matcher dine krav, hvorefter du godkender. Når du har godkendt bilen, tjekker vi op på stel nummer, og om alle dens oplysninger passer, derefter henter vi den og hvis den lever op til vores tjekliste og er som beskrevet tager vi den med hjem. Derefter sørger vi får toldsyn, syn, nummerplader, klargøring osv. Til slut aflevere vi bilen til dig, og du er kørende i en aftalt periode.

Når du har godkendt din drømmebil, står den i din garage med plader på 1-3 hverdage efter.

Forsikring

Når du forsikrer din bil igennem os får du adgang til vores fordelagtige aftaler. Da vi forsikrer mange biler i løbet af et år får vi mængde rabat på vores forsikringsaftaler. Ud over det, skal du kun betale for at forsikre en bil uden afgift.

Ydereligere fordele ved Erhvervsleasing

Som udgangspunkt er grundtankerne bag privat og erhvervsleasing de samme. Fordelene ved erhvervsleasing er, at du kan trække momsen på både udbetalingen og leasingydelsen samt er det 100 % fradragsberettiget. Ved at lease erhverv opnår du en lav kapital binding gennem den lave udbetaling.